Opens 2013

Posted by admin on januar 29, 2013  /   Posted in Ikke kategoriseret

Tiden nærmer sig, og det er tid til en forklaring. For dette vedrører alle der dyrker crossfit, og ønsker at gøre lidt mere ud af det samt teste sin nuværende CrossFit form mod resten af verden.

Først og fremmest er CrossFit opens, og hele det setup der følger med det ultimative inden for sporten. Af alle konkurrencer, er dette den eneste officielle af slagsen. Det interessant ved konkurrencen er at alle kan deltage, og dette gælder uanset niveau. Det foregår således at man tilmelder sig på:

http://games.crossfit.com/

På siden indtaster man sine oplysninger, og hvilken CrossFit affiliate (box) man er tilknyttet. Med denne tilmelding er man nu i åben konkurrence med resten af verden, og man optjener tilmed point til sin box. Én gang om ugen, i fem uger, bliver der offentliggjort én workout, og denne workout skal indenfor en uge udføres af alle deltagere. Workouten bliver selvfølgelig en del af programmet i Spartan, såvel dagen efter offentliggørelse, og med stor sandsynlighed en del af det ny-oprettede konkurrencehold. Som sagt er opens for alle, og kan derfor benyttes som enten en test mod den resterende del af verden, og klarer man sig blandt de bedste, er der mulighed for at blive kvalificeret til regionals (europamesterskaberne). I 2012 havde Spartan ni person med til Regionals, som foregik i København. Dette er et tre-dages event, som der i Spartan også støttes op om. Sidste år var det en weekend med masser af liv, fest og CrossFit, og billederne i Spartan er også taget til dette event. Spartan klarede sig utrolig godt, særligt af at være en få måneder gammel box.

Dette var den indledende teaser til CrossFit Opens. En konkurrence hvor sammenholdet, sporten og Sparten går op i en højere enhed.

Der kan læses mere om opens her, og hvorfor man burde tilmelde sig.

http://games.crossfit.com/video/why-compete-open

Vi poster endnu engang når vi nærmer os tilmeldingsdagen, d. 30 januar.

Tak for nu. Stil gerne spørgsmål.

Specifikke Regionals spørgsmål kan gå til sidste års deltagere: Anders Galaly, René Baden, Martin Roed Nielsen, Tommy Kær Kristensen, Claus Jørgensen, Julie Brændsgaard Christensen, Pia Simonsen og Sveina Björk Karlsdóttir.

Regionals2012

Comments

comments

Powered by Facebook Comments


Comments are closed.

Åbent alle dage 6.00 - 22.00     I     Søren Frichsvej 34C     I     8230 Aabyhøj     I     info@spartanmentality.dk