London Throwdown 2013

Posted by admin on februar 02, 2013  /   Posted in Ikke kategoriseret

Hej alle,

Jeg vil gerne lige benytte lejligheden til at takke for de mange bemærkninger på face i løbet af weekenden, og selvfølgelig specielt tak til jer der tog turen med til London – fedt at I gad.

WOD 1
1000m roning..
Der er ikke så meget at sige, den fik hvad ben og lunger kunne trække, hvilket gav en tid på 3:00.4 min, hvilket rækte til en delt 4. plads.

WOD 2
10 min amrap
Valgte at køre det hele i roligt pace, for ikke at brænde ud og fejle mine DUs – dog måske en anelse for roligt, hvilket trak en del ned på scoren.

WOD 3A
Pullups – 42 stk

WOD 3B
Hand stand hold har aldrig været min stærke side, og blev til sølle 12-13 sek.

WOD 3C+D
Havde en virkelig dårlig VL dag – ved ikke om det skyldtes for lidt søvn, mad, trætte ben efter roning eller andet.. Mine ben fungerede hvert fald slet ikke, så tog den sikre løsning – ‘the Boris style’. Valgte at køre sikkert så det blev til:
Snatch: 90, 90, 90 kg
Clean: 120, 120, 125 kg

WOD 4:
FUCK løb!
Har ikke set den seneste score, så ved ikke hvor meget har trukket ned..

I morgen er en ny dag, så må vi se om det rækker til at gå videre efter første cut-off..

———————————

Lørdag aften gav jeg en lille evaluering af lørdag, så tænkte jeg lige vil komme med en opfølger. Når man ser tilbage på weekenden kan det vel gøres på to måder:

1: Jeg sluttede på en næstsidste plads i finalen.

eller

2: Jeg kom trods alt i den sidste del af finalen (top 6 ud af 150 atleter), og sluttede med en 5. plads.

Det er klart, når man er så tæt på, så kan man ikke undgå at være lidt ærgerlig over, at det ikke gik bedre i den sidste workout, og dermed missede en plads på podiet.
Men når det bliver lagt lidt på afstand, skal man nok være godt tilfreds med en femte plads – kom jo trods alt med på et wildcard.

Søndag bød på følgende udfordringer:

WOD 5
Workout med OHS, lat crawl, alt split jerk & squat bar jumps.
Havde kørt den hjemme, så havde en ret god fornemmelse af hvordan den skulle gribes an. Skar ca. 1:35 min af min tidligere tid, og blev vidst også nr. 1 eller 2 i mit heat.
Ulempen var dog, at jeg stadig var i første heat (altså med de “dårligste” atleter), så havde ikke haft mulighed for at se hvordan andre kørte wod’en, og hvad deres tider var.

Efter denne workout lå jeg rimelig stabilt, og kom sikkert med i første cut-off, hvor de bedste 48 herrer gik videre.

WOD 6
Chipper bestående af 90 wallballs, 70 KB snatch, 50 over-the-box jumps, 30 T2B, 10 MUs.
Nu var heldigvis vendt, således jeg kom med i sidste heat med de bedste atleter. Min taktik var at køre et jævn tempo, dele øvelserne så lidt op som muligt, men uden at gå kold.
WB kørte jeg 60/20/10, KBS 40/30, BJ kørte jeg meget roligt en af gangen, T2B mener jeg var 20/10, MUs var bare 2‘ere.

Mit score kort for WOD 6 gik desværre tabt, så kvalificerede mig med nød og næppe til finalen på en 12. plads, trods jeg vidst ikke fik nogle point for denne wod. Mener min tid var 13:44 min (en 19. plads), hvilket ifølge min beregning ville have givet mig en overall 8. plads inden finalen. Det betød dog ingenting, for nu blev alt nulstillet!

FINALEN

WOD 7A (top 12)
3 runder: 300m ski erg, 10 alt pistols, 5 power clean @ 100 kg.
Har aldrig prøvet en ski erg i en wod før, så havde ingen idé om hvad damperen skulle stå på og hvilket pace man skulle ligge på. Var også lidt bekymret for pistols, som ikke er min stærkere øvelse grundet manglende mobilitet. De tunge power cleans var jeg til gengæld glad for at se.
Da musikken spillede gik det egentlig fint med ski erg og pistols. Mit power output var til gengæld på nedadgående, så de power cleans der ellers skulle have været en fordel for mig endte med at føles uendeligt tunge, så måtte splitte dem op i singles, men kom igennem med en forfærdelig teknik, og sluttede som nr. 5.

WOD 7B (top 9)
“Heavy Diane”, 12-9-6 dødløft @ 140 kg, def HSPU
Havde det egentlig fint med denne wod. Havde lidt trætte skuldre efter wod 6, så vidste ikke helt hvordan de ville gå, og fik dem heller ikke afprøvet under opvarmningen. De 140 kg DL var også fint til mig, men under opvarmningen fik jeg indtryk af, at de andre gutter også var ret glade for DLs. Tænkte derfor det ville være marginalerne der delte os.
Da tiden startede fik den fuld smæk, valgte en taktik der hed unbroken, så langt som muligt. Min tid blev 2:44 min, hvilket rakte til en klar 1. plads, og jeg var nu sikkert videre i den endelige finale.

WOD 7C (top 6)
2 runder 14 Thruster @ 60 kg, 14 C2B efterfulgt af 50m sledge pull.
Ikke den bedste wod til mig. Havde egentlig fortrukket de oprindelige 7 bar MUs i stedet for de 14 C2Bs.
Jeg kom helt forkert fra start – ved ikke om jeg bare var for ivrig, men mistede opspændet og balancen i mine thrusters. Første runde C2B gik fint UB, men tog en del energi, så måtte splitte både thrusters og C2Bs op i anden runde – rookie mistake. Slæden var ikke noget problem, men da var de top 3 pladserne desværre allerede taget.

Og hvordan har kroppen det så i dag? Ømme ben, øm i håndledet efter de dårlige cleans, slidte hænder, og så har immunforsvaret vidst taget et lille knæk – men ellers fint.

Det endte med at blive en lidt lang opdatering, men ville gerne lige dele min oplevelse med jer.

Og endnu engang tak for støtten undervejs..

Boris_powerclean

Comments

comments

Powered by Facebook Comments


Comments are closed.

Åbent alle dage 6.00 - 22.00     I     Søren Frichsvej 34C     I     8230 Aabyhøj     I     info@spartanmentality.dk